29 Apr

Att återuppta vardagslivet

Jag är heeeemma! De här Stockholms-dagarna blev nog så nära man kan komma en utlandsvecka i Sverige. Vi har liksom bara haft det härligt! Jag satt i bilen hem från flygplatsen igår och skulle återge helgen för pappa som hämtade mig, och efter ett tag frågar han om jag är på lördagskvällen, och jag svarar ”Neej, jag är ju bara på torsdagen än!”. Det fanns bara så mycket att berätta! Ni som inte vill veta vad vi gjorde kan hoppa över nästkommande del, men för min egen skull:

Onsdag: Jag och HannaL anländer till storstaden och åker direkt till Hannah och Amandas kontor där vi får hjälpa till inför kvällens mingel – fantastiskt trevligt att få träffa tjejerna från min forna praktikantplats igen! HannaO möter upp oss och vi åker mot inspirationskväll med Hannah&Amanda – supertrevligt!

Torsdag: Fotografering på HannaO´s jobb, lunch med Lina, strosande i strålande sol, glassätning, musikal, gratis hotellnatt med eget spa-mys – behöver jag säga mer om den dagen?

Fredag: Hotellfrukost, stadsstrosande, tjuvtitt på Linas bröllopsklänning, restaurangmiddag, pyjamasparty.

Lördag: Sovmorgon, heldag på Skansen (vi såg massor med djurungar! Låt mig redogöra: apungar på en apa jag inte kan namnet på, lemurungar, babianungar, killingar, en nyfödd renunge), tacomiddag och superkväll med tjejorna med en suverän 90tals- och schlagerlåtlista.

Söndag: Städning och hemfärd. Sedan middag och familjemys hos mamma och pappa.

Ja ni förstår ju! Hur plockar man upp vardagslivet efter en sådan weekend? Träning och C-uppsats har aldrig känts så trist som idag. Jag gav dock mig själv lite förmiddagsledigt för att fixa lite saker, packa upp och nu ska jag åka iväg på min gamla klasskompis Jonas bodypump-pass, sedan ska vi luncha. Så okej – måndagar är rätt trevliga de med! 

Lämna en kommentar:

  • Angelica skriver:

    Nämen usch, vilken hemsk helg du verkar ha haft! 😛 Nä, sitter här ganska så avis, när jag jämför med min helg som bestod av jobb och jobb, haha!! Kul att ni verkar ha fått så bra väder också, allt blir ju liksom lite lättare då 🙂

    Stor kram, kussen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)