31 dec

ÅRET 2011 I KORTHET

Sista dagen på 2011. 2011 har varit ett bra år. Ett väldigt stillsamt, trivsamt och roligt år, utan några riktiga dalar faktiskt. Jag har varit glad det här året, jag har varit väldigt tillfreds med min tillvaro och jag har jobbat mycket med att lära mig att leva i nuet och njuta av allt. 2011 har inte inneburit någon stor förändring för mig personligen och inga svåra beslut har tagits. 2011 har varit ett år av balans och harmoni. Flummigt? Ja, kanske. Men det härligaste är att jag verkligen har njutit av det här året!

2011 var året då jag började blogga. Det syns tydligt i mina bildmappar eftersom antalet bilder ökade markant jämfört med vårens fotografering. Och jag tycker det är fantastiskt roligt att blogga! Jag bloggar mest för min egen skull, men det har varit otroligt kul att se antalet bloggläsare öka för varje månad!

Den största förändringen detta året var lillans intåg i våra liv. Hon flyttade till mamma och pappa i juni och helt plötsligt var de småbarnsföräldrar på nytt. Så mycket glädje hon har gett oss! Vi tycker så mycket om henne och vill verkligen att hennes liv ska bli så bra som möjligt!

Här får i en liten resumé av årets alla guldglimtar:

Det är spännande att tänka på 2012. Om jag får gissa så tror jag att det kommer att likna 2011, jag kommer att gå skola och Jakob kommer att jobba. Jag hoppas att vi hittar tid att åka iväg någonstans under sommaren och att vi tar oss tid för varandra. Det kommer att bli ett bra år, det är jag säker på! Och tänk vad som kan hända på ett helt år, tänk vad mycket som kan vara annorlunda nästa nyår när jag sammanfattar 2012!

Gott nytt år på er allihopa!

Lämna en kommentar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)