2 jan

Nyårsafton

Varje år känner jag att jag hade kunnat hoppa över nyårsafton (enda ”högtiden” jag känner så), vet inte varför men det är som att man är urpartajad och som djupast ner i myskläder och tjocksockar – och så ska man lyckas tagga till igen.

Men, med det sagt, sedan vet jag ju också att det alltid blir väldigt trevligt och så även denna gång? Speciellt att få träffas med vännerna, många som man kanske inte träffat så ofta under pandemi-tider.

Vi började dagen med varm choklad och pulkaåkning med familjemedlemmar. Kallt och mysigt!

Sedan blev det sporthall för alla som ville, som Wikströms hade hyrt. Otroligt tacksamt för barnen att leka runt i.

På kvällen var vi ett helt gäng med vuxna och barn som hyrde Tallhedskyrkan, med middag, häng och nyårslekar. Alltså alla barnen lekte helt oteeeroligt bra hela kvällen, men så hade de ju också massvis med yta och lekrum att härja omkring på. Vi vuxna åt knytismiddag som även denna gång blev väldigt gott (ett helt gäng med mat där det känns som att alla gjort sitt godaste, ja ni förstår ju), och en underbar efterrätt. Först hade vi ett litet ”tolvslag” vid åtta och sedan var ett helt gäng barn, däribland våra, fortfarande vakna vid det riktiga tolvslaget också.

Dagen efter vaknade Signe vid åtta och Edith slog personligt rekord och sov till halv tio, och sedan gjorde vi minsta möjliga under hela dagen. Tacksamma och nöjda över nyårsafton och hela 2021!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)