1 jan

Julhelgen i mitt hjärta

Åh var ska jag börja, vilken fin julhelg det blev. Sedan var det som att dagarna bara löste av varandra i rekordfart och jag gick in i julbubblan fullt ut och har inte hunnit in hit.

Julafton hos moster Kristina och Stefan tillsammans med nästan hela släkten på mammas sida blev drömmigt mysig. Tänk att man kan ses kl 14.00, åka hem kl. 02.00 på natten och ändå tycka att det gick alldeles för fort.

Deras fina hus var otroligt vackert julpyntat och när vi kom dit, med allt framför oss och solnedgången som precis börjat, ja då mysryste jag.

Ivriga tomte-spanare här nedan som tillslut VERKLIGEN ville att tomten skulle komma. Och tänk, det gjorde han! Med fyrhjuling över ängen, bara en sådan sak.

Turid fick ett smink-set som barnen roade sig med HELA resterande kvällen. Ingen gick säker så innan kvällen var slut satt vi allihopa med olika nyanser av rosaskimrande ögonskugga och ljuslila läppstift.

Typ strax innan midnatt somnade alla småtremänningar huller om buller på övervåningen, och det kändes som Barnen i Bullerbyn när de övernattar hos deras kusiner och ligger på massor av madrasser.

Väldigt tacksamma åkte vi hemåt till mor och far, och somnade gott. Tjejerna gav oss sovmorgon dagen efter och sedan myste vi med klapparna.

Vid kl. 13 gav vi oss iväg till nästa julkalas, den här gången med Jakobs sida. Först med korvfest hos Jakobs farbror, med hela släkten.

Sedan åkte vi hem med Jakobs familj till hans barndomshem, och firade med julmat, tomte igen (men här var Edith tydlig, det HÄR var faktiskt Maja) och spel.

Jag är alltid så tacksam över allt tryggt, fint och kärleksfullt som vi har runt omkring oss. Det blir extra tydligt kring högtider tycker jag, när man också tänker på alla dem som inte har så.

Annandagen pyjamasmyste vi hela dagen hos mor och far, och när vi åkte hem dagen efter var vemodet totalt. Det går så fort från att vara min absolut bästa helg, till att det känns oändligt långt tills det är jul igen. Men det tog bara en eftermiddag så hade vi landat hemma, packat upp allt vi fått och börjat jullovsmyset. Och än är det många dagar kvar.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)