22 Apr

Vardagsmiddag

Jag tycker verkligen inte om när det känns som att man bara lever för helgerna. Det känns som att jag ofta försöker prioritera att hela veckan i mitt liv ska kännas härlig, både i yrkesval och allmän tillvaro (jamen att det hela tiden ska vara saker som man får ”unna sig” till helgen, oavsett om det är en hårinpackning, kaka eller fina blommor), men kanske framför allt i vad man hittar på. Jag älskar exempelvis när man är bjuden på ett vardagskalas, eller när vi hade matlaget (ÅH vad jag saknar onsdagarna med matlaget), eller att bjuda över folk på middag. I helgen har båda mina yngre bröder varit iväg på Kebnekaise hela veckoslutet, och då blev det på måndagen en spontan utemiddag med hela familjen eftersom alla samtidigt gärna ville höra hur det hade varit. Såklart.

Vi bar ner utemöblerna i solen, satte på grillen och grillade diverse enkla godsaker, och sedan satt jag där och tänkte att det är inte helt fy skam, att en måndag kan kännas helg och att det är sol och varmt i mitten av april.

Sedan uppskattar jag också verkligen att få vara med och träffa syskonbarnen. Har jag ändå inte särdeles gulliga syskonbarn? Hallå? Och om bara typ tre (!) veckor kommer nästa lilla bebis!! Sooom jag längtar! Jag hoppas bara att jag får någon chans att smyga till mig lite bebisgos, har en känsla av att det är en hel hop med hög av äldre små kusiner som kommer vilja hålla hela tiden.

Ber om ursäkt för den här ovan kanske inte helt klädsamma bilden på dig mor. 

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)