16 dec

Lucka nummer 16: ”Julklappstips”

Okej, alltså jag älskar ju julklappar. Att planera vad man ska ge och sedan gå runt i stan och köpa är sååå tillfredsställande. Och nej, inte helt miljöhållbart alltid även om vi inte har katastrofnivå på julklapparna. Vi ger typ en klapp till varje person i familjerna, och ett par stycken till våra barn. Och nu när jag tänker efter har vi inte köpt en enda grej till Signe haha. Är det verkligen såhär att vara lillasyster? Tycker jag märker massor med skillnader redan nu, och då är hon bara ett.

Nåja, det som jag tycker är så svårt med att köpa begagnat till jul är för det första att det mesta görs via typ FB om man vill slippa frakten, och då ser ju alla ens vänner det?? ”Jag önskar mig en elvisp.” ”Emma har budat på en elvisp.” Ni fattar. Och sedan, när man ska ordna så många paket samtidigt så tar det ju oäääändligt med tid att hitta det på second hand. Hur länge kan man inte få leta för att hitta en enda pryl till sig själv ibland, speciellt om det är en specifik grej man är ute efter?

Nej, så tyvärr – det är mycket nyköpt. Även om jag har försökt köpa det mesta inne i stan för att åtminstone spara in på fraktresor.

Okej, men tips då:

– Böcker (tål att upprepas)

– Allt från Sandlund/Hossain. För er som bor i Piteå har de en pop up-butik inne i Gallerian. Gå dit och kolla in deras väskor!!

– Sällskapsspel.

– Biljetter till ett evenemang.

– Margrethe-skålar med tillhörande lock. Känns som att jag önskar mig någon ny storlek varje år, används dagligen hos oss!

– Något från ett lokalproducerat företag. Känns alltid härligt att både ge och få, lite lyxigt sådär. Typ ett doftljus från Hing här i Piteå. De brukar alltid vara fint paketerade också.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)