20 Feb

Middagsbjudning

Hej och god förmiddag! Tiden bara rusar iväg, och plötsligt var även den här helgen till ända.

Lördagen blev en nästan klyschigt bra lördag om ni frågar mig. Lugn morgon med solig frukost framför nyhetsmorgon, sedan nästan ljummen promenad till Star för ett spinningpass vid 9.30 (vi måste prata olika träningsformer sen…..), och sedan tyckte Jakob att vi skulle åka och bada – sagt och gjort! Vi snabbpackade och åkte alla tre till badhuset för en stunds bad och lunch. Vidare mot handling och förberedelse inför söndagen, och jag bakade lite. Sedan åkte Jakob och Edith på kalas och jag gjorde mig i ordning för tjejkväll! Stockholmstjejerna var hemma och vi dukade upp ett maaagiskt bord av charkisar/ost/vin och annat gott. Sedan prat, musik och skratt i flera timmar. Underbart!

Igår hade vi bjudit in våra föräldrar till en tack-för-hjälpen-under-renoveringen-middag. Det var på tiden. Vi googlade runt en något oprövad meny och landade i detta:

Förrätt:

Gazpacho med äpple och mynta, serverad med pestopizza på surdegsbröd

Varmrätt:

Högrevsburgare med karamelliserad lök, ost och egengjord hamburgerdressing, serverade med sötpotatispommes.

Efterrätt:

Saltlakritskolapaj med hemmagjord blåbärsglass

Mycket gott om jag nu får säga det själv. Bara efterrätten som sket sig, vi borde nämligen ha ställt in pajen i frysen istället för bara svalt, kolan rann nämligen ut över hela pajbiten när man skar. Det blev SKITFULT. Blåbärsglassen skulle också ha gjorts i glassmaskinen precis innan, inte som nu med glassmaskin först, och sedan frysning och sedan upptining.

Ah. Man lär av sina misstag. Idag är det vardag och vi äter högrevsburgar-rester (hehe), jag har kort arbetsvecka i veckan och tar helg redan onsdag vid lunch.

Hoppas du har haft en bra helg!


Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)