6 Feb

Reportage och småblomster

Måndag! Men gör väl det när man är ledig lalala. Jag och E har haft mysmorgon med brasa i kaminen, god frukost och mycket bokläsning. Nu sover den lilla, jag har röjt här hemma och när hon vaknar ska vi promenera ner till mormor och hälsa på. Tror Elin och Turid också skulle komma dit!

Ni som bor i Piteå såg kanske förresten att det var ett hemma hos-reportage hos i lördagens Piteå-Tidningen? Vi fick frågan ifall de fick komma hem till oss och fota lite, och det gick ju såklart jättebra! För mig kändes det rätt surrealistiskt att någon skulle vilja fota mitt hem för inspiration, jag har liksom aldrig någonsin sett mig själv som inredare på det sättet. Jag vill bara ha det… mysigt och fint hemma. Jag är inte en sådan som går och flyttar runt, möblerar om, köper nytt, byter ut osv. Jag fixar på tills jag är nöjd, och sedan gillar jag såklart att ändra om lite dekoration efter säsong.

Men därför var det såklart extra roligt att någon annan tycker om vårt hem.

Här kan ni som prenumererar läsa reportaget, och här kan ni se ett litet videoklipp!

Förutom att ha det städat inför fotograferingen så försökte jag pynta med mycket blommor, och då är småblomster perfekt. Alltså att köpa några kvistar av olika blommor, och sedan knipsa ner dem i vaser. Där är ängvasen från Klong som jag fick från svärföräldrarna en favorit.

Ha en fin måndag!

Angsvas

Angsvas_1

Angsvas_2

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)