4 Feb

Tillbakablick från renovering

Jag ångrar att jag inte fotade ännu mer från renoveringen, för det blev verkligen snabbt skillnad – jag hade ju kunnat fota en bild varje kväll innan vi släckte för dagen och varje bild hade varit annorlunda. Men där och då var man bara så fokuserad på att hinna så mycket som möjligt.

Ibland när jag tittar på renoveringskaosbilderna kan jag nästan få rysningar av obehag, att ”tänk om jag bara vaknar upp och så har vi liksom fortfarande ogjort allt det där!?”. Sedan inser jag också hur kort tid det ändå var, med de där sex veckorna. Men det tyckte jag inte då, hehe. Fattar inte hur människor kan renovera varje dag i år!? Haha mitt psyke skulle kollapsa helt. Säger kanske mer om mitt psyke…..

Jag är i alla fall så glad varje dag över att vi valde att göra som vi gjorde! Att vi valde att satsa på huset som jag tycker så mycket om, att vi valde att göra om det vi gjorde och att vi gjorde om det på det sättet som vi gjorde. Och att vi fick så mycket hjälp….!

Tänk, så här såg det ut för bara ett par månader sedan! Och så här ser det ut nu:

Vardagsrum/kök
Sovrum
Ediths rum
Hall

IMG_2526

IMG_2530

IMG_2536

IMG_2541

IMG_2559

IMG_2561

IMG_2562

IMG_2629

IMG_2637

IMG_2638

IMG_2703

IMG_2705

IMG_2706

IMG_2730

IMG_2732

IMG_2737

IMG_2784

4 Feb

Instamoments

God morgon! Hur har ni det? Själv är jag strax på väg till några timmars jobb, och sedan är planen att förhoppningsvis båda hinna med besök hos svärföräldrarna och sedan blir det häng med min familj ikväll. Mysigt!

Och alltså ni som missade fikat igår på Café Tre – inte roligt för er. Om jag får säga det så burdust. Det var nämligen ovanligt lyxigt bord, enligt min mening.

Hur som helst, jag skulle egentligen bara kika in för att påminna er om att ni gärna får följa mig på instagram @hemmahosemmas ifall ni vill ha lite mer dagliga uppdateringar! Och ja – just nu blir det av naturliga skäl en del hemmabilder. Men faktiskt också en hel del Edith. Av naturliga skäl*.

*hennes ovanligt söta utseende, gulliga uppsyn, glada leende, finurliga blick osv osv. 

Vi hörs lite senare!

IMG_3408

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)