4 jan

Mysdag

Åh vad vi har det mysigt! Är ledig efter ett par arbetsdagar och myser hemma med Edith. Vi håller oss inne på grund av jättekallt (ser alldeles precis en joggande människa på vägen nedanför..!? Känner för att springa ut och ropa: Dåre! Håll dig inne!) och eldar istället hela dagen. Jag frågade Jakob imorse ”ifall det var slösigt att elda länge”, men han konstaterade att det fanns massvis med ved i Arnemark så jag eldar för fullt! Känner mig som världens mysklyscha när jag spatserar runt i fina mjukiskläder och tjocksockar, och ”lägger på lite ved”.

Jag känner verkligen att jag har saknat ljuset! Både som i vårljuset men också solen-genom-fönstret i allmänhet, vår förra lägenhet var inte så ljus. Det är så väldans fint med ljuset som lyser in genom de stora fönstrena. Jag menar, titta bara?


Och så en nyvaken mysmoster:


Förutom mysandet så har jag hunnit piffa lite i Ediths rum, så jag tänker att jag gör ett inlägg som kommer upp under morgondagen. Strax ska vi nog också gå ner och handla, eftersom vi ju får frukostgäster imorgon! Vi får hoppas det finns lite ved kvar…..

Annars ser jag just nu fram emot:

  • Premiären av SKAM säsong 3 på fredag!? Aaaaah!
  • Folkes dop på lördag, jag och Jakob ska till och med få bli Folkes faddrar!!
  • Beställa saker till sovrummet och få det i ordning. Håller på att processa Jakob men han är segprocessad den rackaren.
  • Prova vår spark som Jakob bygger om. En gammal spark vi hittade bakom huset ska få en lång sittdel som rymmer både barn och mat!

Nu tror jag minsann det blir lite Fröken Frimans krig innan Edith vaknar. Hoppas ni har det bra!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)