2 Mar

Den sista månaden i kalendern! Typ.

Och så var det… mars!! Månaden då det blir vår, månaden då jag fyller 25 år och månaden då jag och Jakob blir man och hustru! Sista månaden som Emma Larsson! Alltså nu längtar jag. Riktigt mycket. Det känns så pirrigt och roligt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Samtidigt som jag verkligen försöker njuta av tiden nu när vi fortfarande har det framför oss.

Men alltså, som jag håller på inför detta! Kan tänka mig att det är lite samma boande-effekt som när man är gravid. Fast med mig själv då. Förutom liksom fixande med själva förberedelserna till bröllopet, så är jag alltså nitisk med mig själv. Sedan jag insåg att det ju faktiskt hänt en del sedan jag började träna i oktober så har jag liksom sedan årsskiftet fått nippran på allt vad träning och nyttig mat heter, och nu är det som att jag lever för den perfekta lilla inrutade dagsrutinen som jag har arbetat fram med D-vitaminer, veckomenyer, mellanmål, hårinpackningar, det smörjs och fixas och förbereds och jag som exempelvis aldrig ens idats ta bort sminket på kvällarna, har nu en kvällsprocedur som tar 17 minuter. Typ.

Men det finns liksom något roligt med det, för även om det inte konkret kanske syns så stor skillnad för att jag smörjer mig i fejset så känns det skillnad i själen! Och jag vill liksom att det ska kännas som att jag är i mitt esse när jag står där framme i kyrkan!

Ja ni hör ju. Blablabla. ”Varför skriver du bara om bröllopet?” tänker kanske ni. Jo, för att det är det enda som ryms i min hjärna. ”Men jag vill inte läsa om bröllopet.” Men kära du, då ber jag dig återkomma 1 april. Ifall världen fortfarande existerar då, vill säga.

Okej, vart var jag? Jo, jag är också redan så otroligt glad över alla människorna i vårt liv. Så mycket hjälp och så många som är så glada för vår skull! Och det hjälps till från alla håll och kanter, och då har vi inte ens talat om värdparen som sliter på trots deras hektiska liv – vi är verkligen lyckligt lottade! Tänk då hur det kommer att kännas efteråt?! Jag tror att jag kommer vilja kyssa hela världen.

I övrigt börjar faktiskt läget vara under kontroll. Det som är kvar är lite fix till bordsdekorationerna, Jakobs kläder (jag vet, detta ska göras NU), program till vigsel och så vidare. Och än är det ju faktiskt några veckor kvar.

Det finns som så mycket jag skulle vilja visa här kring klänning och pynt, samtidigt som jag inte vill att gästerna ska ha sett allt innan de kommer dit! Äh, jag får visa efteråt istället.

Vad sägs om en liten: ”vad har hänt sedan sist”-uppdatering, livet enligt mobilbilderna?

1. Vi har hängt med grannarna och spelat spel.

2. Vi har varit på Krokodil och lyssnar på när kusin Petter spelade. Mycket trevligt!

3. Jag har vandrat på isen nedanför oss med Martin, Elina och Eddie.

4. Vi har haft kex-, ost-, och vinkväll hemma hos oss med bästa gänget.

5. Jag och Cecilia har gjort kreationer i lera.

6. Vi har samlats och bröllopspysslat. Kuuuul!

7. Jakob har börjat med hobby 387: längdskidor.

8. Vi har myst med Harry! Bästa lillegulle Harry. Som jag egentligen vill träffa jämt, men faktiskt får hålla mig i skinnet från att hälsa på allt för ofta. (Ni ser väl på bilden hur Lina spänner blicken i mig.)

9. Jag har varit glad för att det var prick en månad kvar till bröllopet!

10. Vi har lunchat på stan och Jakob har fått bamsekramar från vår favorittjej.

Sådär ja, det var en mycket lyckad februari-månad! Frågor på det? Inte?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)