31 Aug

Ytlighet inför framtiden

Vilken ytlig dag jag har haft! Men fantastiskt lyxig! Varje höst får jag ett enormt sug att att göra rent och snyggt, det handlar inte bara om att jag vill höstrensa hemmet utan även när det kommer till mig själv. Man har varit lite som man varit under sommaren, inte haft tid att fixa sig eller piffa speciellt mycket. Vilket är skönt under just sommaren!

Men inför hösten vill jag alltid göra en uppfräschning så idag har jag både varit hos frisören och fått naglarna fixade hos duktiga Camilla som bor bara några hus bort! Det är lyx det! Som de senaste åren började jag hösten med att bli brunett. Den här gången blev det riktigt mörkt men jag ville ha det så eftersom det så lätt mattas ur. Så med brunt hår och klarröda naglar är jag redo för framtidens stora mysteri! Okej, naglar och hår räddar kanske inte världen. Men någon gång kan man väl få unna sig?

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)