25 Nov

Vinterstudion i mitt hjärta

Åh. Vet ni vad som har börjat nu? Något som är trevligt, tryggt, mysigt och underhållande? Rätt, Vinterstudion!! För mig finns det typ inget som är så tryggt och verklighetsförankrat som Vinterstudion. Alltså, om jag skulle vakna mitt i natten med bultande hjärta och svettig panna och liksom inte veta vad som var upp eller ner, med en otroligt verklig och obehaglig dröm i minnet – då skulle jag slå på Vinterstudion (nu är det ju inte så ofta Vinterstudion går mitt i natten, men ni förstår kanske ändå). Det går ju liksom inte vara rädd för något alls när soliga vinterdagar visas och André Pops sitter glatt och spekulerar. Kommer världen gå under? Nej, inte om man ser Vinterstudion. Kommer någon i min närhet dö? Nej, inte om man ser Vinterstudion. Förstår ni det absurda ifall någon skulle ringa och säga att någon jag känner har dött, att jag skulle lägga på i chock och direkt efter höra Jacob Hård säga: ”Hon gör ett bra lopp här på slutsträckan och det visar att Ingemarsdotter går in i säsongen i ett bra läge” samtidigt som soliga bilder visas. Nej, det är inte möjligt. Nope. Nein.

Däremot tycker jag inte om när det går dåligt för svenskarna. Jag blir liksom löjligt patriotisk när jag ser på sport. Sverige i mitt hjärta typ, aldrig att jag kan unna Norge en vinst eller två. I dagens stafett ligger Sverige tvåa just nu. Kom igen då Sweeeeden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)