19 Okt

Vi två

God kväll mina vänner! Ja, visst kan man nästan säga att vi är vänner? Trots att jag säkerligen inte har träffat en del av er. Men jag är så väldigt glad att just du läser, oavsett om jag känner dig eller inte!

Okej, det var ett sidospår. Sent ikväll kommer äntligen Jakob hem! Han har varit i Stockholm med jobbet sedan i måndags och jag och Edith har således haft mystid. Det har faktiskt gått riktigt bra, man vänjer sig ändå med att inte ha det här avbrottet av att någon annan kommer hem vid kl 17, som annars är ett välkommet inslag.

Pausar för att se Bonde söker fru.

Nä men framför allt lär man sig uppskatta att faktiskt få dela livet med någon annan vuxen. Sedan är vår älsklingsmänniska väldigt härlig att vara med! Så mycket gos och bus som vi har hunnit med. Jag är inte avundsjuk på Jakob, tre dagar utan henne just nu hade jag aldrig velat vara. 

Vi har förresten beställt golvet nu! Nu vill jag bara beställa kök också, det hade varit grymt skönt. De två punkterna var liksom störst på listan. 

Nu börjar programmet om igen, hehe. Hoppas ni har det bra!

Du och jag!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)