12 Jan

Vem sa ledig?

Jag vet inte om ni minns hur härligt jag tyckte det skulle bli med ”lite mer ledigt” här framöver? Ja, just nu råkar det vara rätt oledigt, det blir åtminstone att arbeta heltid januari ut och säkert en bra bit in i februari också. Dock med möjlighet för ”flexibilitet”, så någon ledig dag ska jag nog kosta på mig.

Men vet ni? Det gör faktiskt ingenting alls, jag mår ju fortfarande riktigt bra och sedan har jag ett sådant otroligt roligt jobb! Det är nog bara bra att jobba så att tiden går, annars skulle jag nog längta ihjäl mig efter bebis därhemma.

Sedan var det ju otur att detta även råkade bli en sådan där vecka där liksom allt också hopar sig på kvällarna med planeringar, kretsråd osv osv, men äh – det mesta är rätt trevligt där med.

I helgen har det hunnits med både middag hos Jakobs föräldrar samt hos mina, vi har varit på kalas för Sarita, vi har skypat med brodern i Hongkong (ja jag tillhör teknikgenerationen men kan inte ändå låta bli att tycka det är rätt fränt hur enkelt man kan videoprata över halva jorden) och sedan hade vi tjejkväll i lördags med både bio och restaurang. Hej så väldans trevligt! Kan hända att graviditeter upptog cirka 92 procent av samtalet, men så blir det väl när flera är i eller just har kommit ur det läget.

Ikväll blir det i alla fall planering med Café Tre, så tills vidare får ni en enkel mobilbild på älskade Herman. Han är ju bara så otroligt söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)