2 Maj

Vegetarisk utvärdering 

Alltså visst har ni provat något av de vegetariska recepten?? Vi har hittat flera nya favoriter och ändrat en del inför en andra chans. Och ska ni prova en vecka – ta vecka 4!! Den var ju god rakt igenom.

I torsdags åt vi exempelvis den här halloumiburgaren med mangochutney och sötpotatis. Mmm! Edith har också glufsat av det mesta.

Jag tror bestämt att vi här hemma kör en runda till, allt förtjänar två chanser och ska man lära sig sina nya favoritrecept utantill så måste man ju fortsätta öva.

Men hur har det då gått? Jag tror faktiskt att vi har provat alla rätter (annars lyckas alltid någon falla bort av olika anledningar) och det har gått hur bra som helst att vara vardagsvegetarian. Alltså på allvar, vi har inte ens reflekterat över det. Jag menar, vi har ju ätit toppenmat i fyra veckor! Jag lovar, alla skulle kunna äta mer vegetariskt. Det är inte ens en uppoffring! Det behöver inte vara så svart eller vitt, man behöver inte börja kalla sig vegetarian imorgon till varje människa man möter – men det finns verkligen massa god vegetarisk mat!

Äh va sjutton, ge det en vända till du med vettja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)