10 Okt

Vardagskväll

”Onsdaaag, vilken jättebra daaag!” som vi brukar sjunga på Öppet hus dit vi ska alldeles strax. Hur har ni det i höstljuset? Börjar läsa andras inlägg om höstdepp som smyger på och förstår inte det minsta. Nu är vi ju snart i mitten av oktober, det är fortfarande kripspiga, vackra höstdagar, och när väl november är igång så är det ju julpepp hela månaden. Hehe. Jag börjar mer och mer förstå det där med att högtider blir trevligare med barn, ser verkligen fram emot att fira jul med de här små gosebarnen. Få göra deras jular mysiga och fina!

Igår hade vi en riktig hemmakväll vilket rätt sällan händer, vi åt middag, tända ljus och brasan, lekte och Edith badade innan läggning. Jag skulle egentligen på styrelsemöte men Signe är halvförkyld och var inte riktigt i form igår, ville absolut bara vara i famnen och äta/sova i små snuttar om vartannat.Så det kändes inte så roligt att varken lämna Jakob ensam med båda barnen (matningen är ju lite svår…) eller ta med en grinig bebis. Satt och fönstershoppade via mobilen hela kvällen nästan, vill både hitta några lampor här hemma där jag tycker det är mörka hörn, en spegel till hallen, och sedan måste vi uppdatera med en vinteroverall till Edith.

Nu ska vi åka på Öppet hus och i eftermiddag blir det Messy church på Furubergskyrkan, taco, pyssel, lek och sedan en andakt, anpassat för hela familjen och supertrevligt! Kom dit om ni vill, börjar kl 17!

Huvudet ser väldigt tungt och stort ut i den här vinkeln haha, kämpa Signe – kämpa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)