16 Jan

Vardagens snaps

Nä ni, vilket bildfattigt liv man lever just nu, jag har ju i alla fall min Day One-app som jag försöker mobilfota till någon bild om dagen. Som för övrigt har passerat tre års användning nu! Av daglig notering. Väldigt roligt att ha, även om det inte är några djupare funderingar – men bara ha vardagslunket, vad gjorde vi egentligen olika dagar??

Jag tänkte att ni skulle få en snabb mobilbildsresumé att senaste dagarnas event.

  1. Stadslunch på Bastards med maken. Inte ofta det händer!
  2. Nostaligtripp på Edith-bilder som gjorde att jag fastnade ungefär här:
  3. Spelkväll och födelsedagsfirande för Sarita, vi spelade klassiker som TP och Jeopardy samt åt supergod mat. Fem plus! (Oklart minspel av diverse familjemedlemmar)
  4. Morgonmys med pyjamastjej och brasa.
  5. Årets första semmelbakning som jag gav mig på igårkväll. Blev skitdåligt, tackar som frågar. Bullarna blev mer som ogräddade brödfrallor och hade för mycket kardemumma som gjorde att det blev starkt. Fem minus.

Ikväll är det en helkväll, hämta Edith efter jobbet och sedan ska vi på middag hos Lina med grabbarna och fika lite tårta för att Harry har fyllt år, för att sedan susa hemåt och lägga barn och sedan ha planering för Café Tre. Trevlig tisdag på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)