27 Maj

VÅRA ÄLSKADE MAMMOR

Mors dag idag! Vilken bra dag mors dag är. En speciell dag då vi får uppmärksamma våra fina mammor, mormorsar och farmorsar (aningen tveksam till mormor och farmor i plural). Det brukar även vara en dag av pusslande med många att hälsa på, men jag tror faktiskt att vi måste dela på oss idag, jag och Jakob, för denna dagens timmar räcker inte till annars!

Till mormor och våra små mammor har jag i år gjort halsband. Olika mönster i bakgrunden och sedan står det med svag text ”Älskad”. För det är ju precis det de är!

Sedan la jag såklart dem i askar som jag har vikt. En helt hemmagjord present, det är alltid kul att ge! Och tack så hemskt mycket Johanna för att jag fick snylta material!

Ha en bra dag och ta hand om din mamma!

Lämna en kommentar:

 • Lisa skriver:

  Hejsan.
  Måste först säga att din blogg är inspirerande. 🙂
  Jag är som sugen att testa göra ett sådant halsband själv. Vars är det du köper grejerna till dom?

  Mvh
  Lisa

  • Emma skriver:

   Hej! Tack så mycket! 🙂 Jag köper Ice Resin och Diamond Glaze, som jag använder för att göra smyckena, på smyckestillbehor.se! Berlocker, kedjor och annat köper jag där men också bland annat på pagoni.se!

 • Hanna skriver:

  Hm… jag tror det heter mormödrar och farmödrar… men det låter ju väldigt gammaldags… haha
  Fina halsband!! Kram

 • Ingela skriver:

  Oj vilka vackra smycken, jag blev alldeles tårögd av rörelse fast de inte ens var till mig 😀

  Förresten, jag är kollega till din moster Kristina och har flera ggr berättat för henne vilken fin blogg jag tycker du har, med vackra kort och fint pyssel och kloka ord – det var väl på tiden att jag säger det till dig också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)