2 Maj

Valborgsfirande

Vilken härlig helg det har varit! Igår hade vi en lugn och mysig söndag med fix och vänner på tacomiddag, och i lördags var det en riktigt trevlig valborgsmässoafton!

Vi började dagen med att göra efterrätt till kvällen, sedan blev det fotbollsmatch på Heden (börjar bli tradition nu) och sedan hängde vi hos mor och far där det verkligen var storfamiljshäng med hela familjen, barn, hundar, kompisar och hela köret. Helt i min smak. Vi gjorde massa god mat på murrikkan och hängde ute i varma solen. 

På kvällen var det trerättersmiddag med vänner hos Lina och Nicke, med spel och snacks. Och inte att förglömma – paus för promenad ner till kanalsimmet som Jakob i år deltog i! Haha han var så nervös hela dagen men det gick så bra så. 

Idag är det måndag med en specialvecka framför oss eftersom det ju är röd dag på torsdag. Idag är det lunchpicknick på schemat och imorgon tandläkare. Längtar mycket mer till idag. Mycket mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)