1 Maj

Valborg

Vilken ljummen valborgsmässoafton vi hade igår, kan inte minnas sist det var en sådan kväll? Tycker typ alla senaste valborgsmässoaftnar har varit regniga och iskalla. Igår värmde det och barnen behövde knappt ha ytterkläder på sig!

Vi cyklade till Hortlax EFS där det var barnkör, blåsorkestrar, hamburgare, fika och såklart stor brasa (även om den var kraftigt reducerad på grund av brandrisk). Otroligt mycket folk, säkert 150 pers. Det var väldigt mysigt att packa in barnen med filtar i cykelvagnen, och vi hade gjort dem redo med pyjamasar så de kunde somna på vägen hem. Njut.

Idag har vi inte kommit ur pyjamasarna än, Signe gjorde en klassisk noll-plus-natt med sjuttioelva uppvak, så vi har turats om att sova ikapp lite och börjar så smått att vakna till. Blev akut sugen på att åka och köpa blommor/plantor till pallkragarna men inser att det väl ändå är för tidigt? Någon kunnig som kan berätta när man kan börja plantera ute? Med den här värmen som varit känns det ju som i mitten av juni.

Lämna en kommentar:

  • Johanna Olovsson skriver:

    Angående utplantering ?
    Penseer tål några minusgrader, så dem kan man plantera och ha ute nu utan problem. Men här kör vi på bondepraktikans regel om att inget planteras ut innan 10/6 ?

    • Emma skriver:

      Åh va bra, tack för info! Ojdå, hehe, ja vi får nog göra samma även om det kändes väääldigt länge kvar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)