14 Nov

Vad-listan

Vad stressar dig? Att vara sen till något. Fy vad dåligt humör jag blir på. Det känns så otroligt respektlöst mot de som väntar!

Vad ska du göra ikväll? Äta middag, vidare på styrelsemöte, sedan eventuellt hinna se ett avsnitt av antingen Outlander eller Vår tid är nu (SVT). Mina bästa serier just nu.

Vad är svårt? Att säga nej. Men jag börjar bli bättre på det, lägger hellre tid på saker jag verkligen vill kunna säga ja till!

Vad är lätt? Att spela The Sims en hel helg. Hjälp vad timmarna försvinner lätt! Åh fick ett il och ville installera det igen härom veckan eftersom det är flera år sedan jag spelade sist. Men tog mitt förnuft till fånga och insåg att det kanske inte var så smart, när man är vuxen med barn och tycker man har lite tid…. Min tid med The Sims är nog dessvärre över för alltid. Sorgligt.

Vad blir det för middag idag? Broccoli- och ädelostpaj.

Vad vill du göra mer? Berätta för människor runt omkring mig hur mycket jag tycker om dem. Men jag hoppas att jag åtminstone visar det.

Vad går du igång på? Temadagar. Alltså hjälp vad jag älskar en julpysseldag med tjejerna, en shoppingdag på stan med det obligatoriska fika på Ekbergs, en piff-och-fix-dag hos frissan, en städdag för mig själv, en julpyntsdag, osv.

Vad gråter du av? När jag blir arg. Har alltid hatat den egenskapen, att när man är som argast så kommer tårarna och plötsligt blir det liksom ”synd om en” trots att man vill vara arg. Gråter dock ganska sällan, i alla fall under de senaste månaderna. Minns inte när jag grät sist?

Vad gjorde dig arg senast? Ja förutom på allt som kommit fram efter #metoo, så brukar det tyvärr vara på min kära make för att han antingen tappat bort något, är sen, glömt något eller inte hjälpt mig städa. Så kul är jag.

Vad åt du senast? En vaniljbulle på förmiddagsfikat. Den var god.

Vad är fånigt? Lättkränkthet. Hjälp så less jag är på folk som inte kan ta något typ av feed back utan att veva med armarna i försvar.

Vad är gott? Vad är inte gott? Hehe. Har dock alltid varit svag för tårta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)