15 Aug

Utbyte av tjänster

I veckan var ett av mina mål att hinna safta och sylta. Jag hade plockat ett gäng blåbär via facebook (alltså vilken grej det här att kunna köpa billiga, färdigrensade och lokalt plockade blåbär från någon som säljer på fb), och sedan skrev jag och frågade våra forna grannar Viktors om att återuppta den där utbytestjänsten som vi använde oss av för några år sedan. Den innebär nämligen att Viktors bidrar med svarta vinbär som de får av föräldrar, jag gör saft av alla bär och sedan delar vi på guldet. Alltså saften. En mycket bra deal om ni frågar mig!

Så det blev ett helt gäng med saftflaskor, och sedan provade jag även att göra ett par burkar med svartvinbärsgelé men den är ännu osmakad. Samt en driva blåbärssaft då också. Allt med fasligt mycket socker, som sig bör.

Titta så prydligt! Ja, alltså det hade ju varit mycket mysigare med massvis med små glasflaskor, men här gick faktiskt den praktiska kunna-frysa-ner-funktionen före. Här ska drickas höstsaft!

Saftutbyte

Saftutbyte_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)