31 Mar

Utan fadern

Idag är alltså första dagen på tu man hand för mig och Edith, utan pappa Jakob. Faktiskt mer nervöst än jag trodde att det skulle vara? Men det känns som att nu hade ju vi tre äntligen börjat hitta lite rutiner, och plötsligt måste jag och lillan början om och hitta våra egna rutiner. Det känns minst sagt lite skakigt, trots att jag förstår att det säkerligen kommer gå rätt bra.

Hon började första dagen på topp med att bara sova sammanlagt 45 minuter mellan typ 03.45 och 10.50. Hurra. Och däremellan har hon alltså pruttat, bajsat, knorrat (snorkfröken är hennes smeknamn här hemma, det är liksom ett evigt snorkande), skrikit och ätit. Det är inte att hon gallskriker, men hon har liksom varit missnöjd – nästan verkat lite uttråkad, även om min logiska del av hjärnan säger att bebisar inte borde kunna vara uttråkade så många timmar.

Äh, nu har hon däckat i alla fall sedan ett par timmar tillbaka, och jag har både hunnit röja undan lite, klätt på mig samt tagit en kort men naggande god power nap. Jag misstänker att hon vaknar strax för mat och efter det tror jag att jag packar ner henne i barnvagnen för att vi ska få andas lite frisk luft. (Och för att jag hoppas att hon somnar om hårt igen och således kan ge mig en längre eftermiddagslur innan vi ska träffa mina syskon ikväll. Men säg inget om det till henne.)

Ni ser ju själva. Mer skeptisk min får man leta efter – till och med i sömnen. 

Edith 26 mars 2016_1

Edith sv 26 mars 2016_2

Edith sv 26 mars 2016_3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)