27 Jun

Uppdatering: Semester

…Och så var semestern inledd! Nåja, den påbörjades ju redan innan midsommar men jag har inte hunnit med. Vi har ju först myst hela midsommarhelgen, sedan flyttade vi ut till stugan under hela måndagen, och sedan delar av tisdag och onsdag så har vi städat ur huset eftersom våra första hyresgäster flyttar in idag. Spännande!

Huset och gården har aldrig varit så städat samtidigt, hehe. Och mitt i när vi höll på att avsluta igår förmiddag så rullar ”Städpatrullen” upp på gården, det vill säga min mor och far. Då tog de egna initiativ och hade med sig (ja, självklart med egna saker) tvätta-fönster-kittet. Hehe. Det tog dock bara en liten stund så var pappa och drog fram tv-bänken för dammsugning, medan de fnissade internt om att ”hon sa att det var dammsuget”, och moder plötsligt dammtorkade av gungstolen.

Mycket tacksamt i alla fall att få hjälp med skinande rena fönster!

I övrigt har vi också hunnit landa så smått i semesterkänslan.

Vi har ätit glass och hängt i hängmattan. Säkert i två minuter låg vi där innan Signe ville iväg. Om vi säger såhär, ”semester” är inte riktigt att vara ledig med en snart 1-åring.

Vi har degat. Lekt med deg alltså, inte som i ”chillat”.

Signe har ätit sten. Fråga inte.

Vi har bakat bullar, eller Edith och hennes farmor har bakat.

Sett sommarlovsmorgon.

Och ja, sedan gör vi som det här på repeat ungefär. Förutom på kvällarna då vi läser, badar badtunna och äter kvällsfika. Men då har kameran fått stanna inne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)