13 Jan

Uppdatering och bröllopsplanering

En stund i soffan på kvällen. När middagen är uppäten och den bästa killen ligger under filten bredvid mig. Vardagsmys. Filten behövdes tydligen för att ”kanske ge intrycket av att jag ligger i ett badkar”. Det är någon i vårt hushåll som har stora abstinensbesvär när det gäller badkaret som vi alltså inte har i den nya lägenheten. Men det får man ha förståelse för, han badade ju nästan varje kväll vintertid. Inte konstigt att han ”känner sig rastlös och som att något saknas i själen” varje kväll. Det var stackarens terapi som försvann med det där badkaret! Det måste ni ha förståelse för!! Seså Jakob, vi ska klara oss igenom den här prövningen också.

Det är rätt mycket på gång i övrigt också faktiskt, en av de stora grejerna som snurrar i huvudet nu är det stundande bröllopet! Japp, ni läste rätt – vi GIFTER OSS i mars! Så fantastiskt roligt det ska bli!

Vi bestämde det redan kvällen vi förlovade oss, varför vänta liksom? Vi har ju varit ihop i evigheter. Jag har alltid velat ha ett vinter/vår-bröllop och den här våren kändes som gjord för ett bröllop. Vi har inte någon bebis på väg, vi har råd just nu och ingen i vår närhet som bor utomlands. Vi kör!

Det är ju en hel del som ska fixas, men en efter en lägger sig ändå pusselbitarna på plats. Vi har till exempel världens bästa värdpar vilket känns väldigt stabilt, och nu börjar musiken också bli klar. Lokal för vigsel och bröllopsfest är spikat, maten bestämd och inbjudningskorten skickade! I fredags köpte jag också min bruuudklänning! Det var ändå typ först då när jag stod där på pallen framför spegeln som jag insåg att jag för tusan ska gifta mig om bara ett par månader. Jag! En fru! Som kommer att heta Emma Dahlbäck?!

Klänningen sparar jag till den stora dagen, men ni kan få en glimt av inbjudningskorten! Och tro mig – det kommer säkerligen bli en hel del bröllop i den här bloggen framöver….

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)