30 Jun

Träskor och vuxendrömmar

Marknader. De är så mysiga! Jag brukar inte handla så mycket men jag gillar strosandet, och att kunna köpa något trevligt ifall andan faller på. Idag blev det två bra saker – svartvinbärssaft och klarröda träskor! Träskor ser så trevliga ut. Jag visualiserar dem i vår framtida trädgård, stående på en stentrappa bredvid en vattenkanna i zink, framför en trevlig grusgång som leder iväg mot pallkragarna som är fyllda med morötter, sallad, rädisor och kryddor. Bredvid kommer det att stå äppelträd som…

Sa jag att jag är inne i en jag-vill-ha-ett-hus-period? Och en trädgård. Och en bunt med friska barn. Och två ringar på fingret. Men vad är väl ett hus? Och en trädgård? Och en bunt med friska barn samt två ringar på fingret….?

Alldeles, alldeles underbart…

Hehe. Nä, nu ska jag glädjas åt mina träskor. Man måste ju börja någonstans…
Har jag förresten berättat att vi var på vår allra första husvisning härom veckan? Ett fantastiskt hus. En dyr prislapp. Och två personer (bland många, många andra) som gick och kände sig som att de var 11 år och lekte vi-planerar-att-köpa-hus-leken. Jag tror att vi måste ändra lite inställning där, om det någonsin ska bli något hus. Vi får repetera ”vi är vuxna, vi är vuxna, vi är vuxna” nästa gång vi går på visning. Nä, nästa år kanske. Än är det ingen brådska!

Lämna en kommentar:

  • Det är inte lätt det där med hus inte. För oss tog det tid.
    Från början var vi inne på ett hus på landet med inte så många grannar, helst ingen enligt min sambo!
    Men när vi fick våran son bodde vi i en tvåa och det blev lite mer press på nåt sätt och jag kände att på landet ine var helt ultimat. Så nu bor vi i ett kvarter, dock med hörntomt så vi är ganska ensamma och vi har gång avstånd till affären vilket är guldvärt då jag inte har tillgång till bil!!
    Lycka till med husletandet! Låt det ta tid. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)