1 Maj

Träningsuppdatering, vecka 10 dag 3

Vet ni? Jag var tvungen att gå i bloggarkivet och kolla när jag började träna för jag hade tappat räkningen! Det ni, det är stort för mig som bara kortis-tränat förut! Jag förstår inte, jag har väntat på ett träningsryck i hela livet och plötsligt så bara är jag mitt i ett utan att knappt ha tänkt på det. Det är inte så dumt, det.
Men okej, låt mig då lista positiva och negativa saker med träningen:

Positiva:
– Jag är nöjd när jag har tränat, jag känner mig grymt duktig!
– Jag märker att jag får muskler!
–  Sötsuget minskar (jo faktiskt)

Negativa:
– Jag tycker att det är tråkigt
– Jag märker inte att jag blir slimmare? Trots den ”stora” träningsökningen från mitt tidigare liv där träningen var noll.
– Jag väntar fortfarande på ”du-blir-så-mycket-piggare-effekten”

Jag skulle verkligen vilja säga att jag älskar att träna nu för tiden, men sanningen är att jag skulle kunna sluta med träning för resten av mitt liv utan att så mycket som tveka om jag ändå fick bra kondis och muskler. Men det har jag liksom förlikat mig med – träning kommer troligtvis alltid vara något som jag får tvinga mig iväg på. Vissa saker i livet är tråkigt och det måste göras ändå och för mig hör träningen dit.

MEN slutsatsen hittills är ändå att det inte är några problem att träna minst tre gånger i veckan. Det hinner jag och jag tror ändå att det i slutändan är värt det för välmåendet och fysiken. Så, mitt mål var att träna minst 12 veckor – haha, det kommer att bli lätt som en plätt! Jag planerar att fortsätta mycket längre än så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)