23 Aug

Träning och matpepp

Jag har tränat på Korpen idag. Första gången på typ ett år, eftersom det var ungefär vid den här tidpunkten förra året som jag började tycka det kändes obehagligt att träna med gravidmagen. (Okej, vem försöker jag lura, jag tog första bästa chansen att luta mig tillbaka i soffan med en rejäl godispåse måndag, tisdag, onsdag, torsdag, osv osv.)

Men, hur som helst, idag var det dags. Tabata 45 minuter. Känslan efter femton minuter? ”DÖDA MIG, SNÄLLA.” Fy vad jag hatar att kondis och styrka är en färskvara. Jag var helt darrig. Trots att jag fuskade mitt bästa på alla övningar. I övrigt var det rätt härligt att vara igång. Minus yrseln och illamåendet. Förstår ni väl. Tror ni alltså att jag tyckte den delen var härlig!? Ni är ju helt crazy.

För övrigt, så otroligt roligt att höra att ni är ett gäng som har hakat på matveckorna! Visst går det ändå rätt bra?? Jag tycker det är riktigt kul! Vissa recept är ju oprövade så man får lära sig lite eftersom, exempelvis förra veckan lärde jag mig att icket snåla in på den lagrade rivna osten till broccolibiffarna som en viss person gjorde, nästa gång blir det västerbottenost. Men de blev trots detta väldigt väl mottagna av både Jakob och gäster. Igår med laxbiffarna tyckte jag också att de hade kunnat må gott av en potät eller två, det blev lite för mycket lunch över det hela.

Visst lovar ni att skriva ifall ni tycker något recept ska ändras, ifall ni gjorde på ett annat sätt, ifall något var för svårt/långsamt/dåligt, ifall ni har tips på egna vardagsrätter och så vidare, vi måste ju hjälpas åt och maximera dessa recept!

Nu ska jag och Jakob fortsätta high fiva över att Edith somnade hyfsat snabbt och stillsamt, i vettig tid. Läggningarna senaste tiden har varit både ostrukturerade, skrikiga, sega, sena – och slutat med att jag ammar (för fjärde gången) så att hon somnar. Inte en hållbar lösning i längden. Så nu försöker vi liksom hitta någon ny form på det hela. Stackars barn, två förvirrade och orutinerade föräldrar.

Sådär, ett lagom blandat inlägg såhär på kvällskvisten. Hoppas ni har det bra!

Kvällens köttbullar med quinoa. Här hittar ni veckans recept

Kottbullar och qunioa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)