5 Dec

Tisdag

Vad har du på dig idag?
Min standardklädsel i hösttider. Mjuka strumpbyxor, mjuk längre klänning, kofta och sjal runt halsen. Och fotriktiga vinterskor.

Vad lyssnar du på idag?
Kanske braskar man på med lite julmusik. Annars är det väl P1 i bilen. Är ingen storlyssnare, av varken pod eller musik (ja, förutom julmusiken) nu för tiden.

Vad är du på för humör idag?
Jamen ändå, är alvedonfri för första gången på nästan två veckor. I övrigt känner jag väl lite mer vardagslunk än vad jag hade önskat såhär med hela december framför mig, och det tror jag beror på att  jag ligger minus på sovkontot. Men ser väldigt mycket fram emot helgen!

Vad ska du göra ikväll?
Jag ska hämta Edith på förskolan (bästa stunden på dagen), sedan är vi bjudna på middag hos Hanna och Anton och sedan ska jag vidare på styrelsemöte. Bra tisdag ändå!

Helgens planer?
Åh, tackar som frågar. På fredag ska vi till Umeå med kompisar på en barnfri miniweekend med show, mat och hotell, lite lördagsshopping och sedan hem och gå på julkonsert. På söndag blir det annat med bland annat lite hemligheter, men det är upplagt för en riktig kanonhelg.

Veckans fundering?
Funderar mest på ytliga tingest eftersom jag både ska klippa mig samt fräscha upp bryn och fransar i veckan. Skulle således också vilja ha några nya plagg inför decembers alla festligheter men var en sväng på stan igår och hittade ingenting alls som jag ville ha? Sorgligt. När man har lillplånkan redo och allt. Måste gå en vända till i veckan tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)