13 Nov

Tillbakablick från Gotland

Ett av mina moln på himlen just nu är det faktum att min externa hårddisk har kraschat. Typ 5000 bilder som har gått upp i rök och i stort sett allt material från gymnasie- och universitetstiden. Bland annat.

Jag blir så IDIOTGALET ARG på mig själv för att jag allt eftersom tog bort saker från datorn och tänkte ”det finns ju på hårddisken”, vilket innebär att de flesta filerna bara fanns på ett ställe. *slår mig själv i huvudet jättehårt med en jättehård batong av sten och diamant samtidigt som jag nyper mig själv jättehårt i armen jättelänge*

Som tur är finns ju alla bilder kvar som ligger på bloggen, samt bilderna från 2013 och 2014. Och det som är i mina fotoalbum. MEN ÄNDÅ.

Hur som helst, så måste jag ju visa filmen som Elina har klippt ihop av filmsnuttar som hon filmat från när vi var på Gotland – otroligt roligt att ha eftersom jag minns så mycket mer runt omkring också när jag tittar på den. Och film är ändå snäppet vassare än bilder när det gäller minnen!

I slutet kommer den här profilvyn där pappa rider på sin häst, man kan se hela filmen bara för det klippet. Jag skrattar högt varje gång, det ser så väldans härligt ut bara!

Film och redigering: Elina Marklund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)