12 Mar

Tillbaka som kommunikatör

Nu är det förresten dags att berätta – den första april börjar jag på ett vikariat under ett år som kommunikatör/pressekreterare på Luleå stift! Så fantastiskt roligt!

Jag trivdes otroligt bra som informatör i Piteå församling och jag är väldigt glad över att få fortsätta i samma miljö. Få sitta i den vackra byggnaden där Luleå stift är stationerade, med mina fina kollegor och få arbeta med det jag tycker är roligt. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad!

Det är bara några veckor kvar innan jag startar, och innan det ska jag passa på att njuta av lite oplanerad ledighet. Jag ska jobba det som erbjuds, men samtidigt med gott samvete njuta av de lediga dagarna. Hälsa på mor- och farföräldrarna, hänga med Cecilia, pyssla, läsa böcker. Ta promenader i vårsolen. Så ljuvligt. Idag har jag tillexempel frisörbesök som enda punkt. Man kanske skulle ta sig en sväng förbi biblioteket också…? Man kanske till och med skulle sitta kvar i biblioteket och läsa!?

Jag vet. Revolutionerande.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)