26 Maj

Teckning med svart bläck

Jag fick ett roligt uppdrag av Sarita för några dagar sedan, hon frågade nämligen ifall jag kunde göra två ”tavlor” med ett S och ett V på som alltså står för deras namn. Hon skickade även med en inspirationsbild som jag plockade element från, och det var riktigt trevligt! Måla med blyerts på tjockt akvarellpapper, och sedan sitta och fylla i med tunn tuschpenna. Små, små detaljer som tycktes ta lång tid, men som man ändå betar av eftersom. Mysigt med piller ibland.

Jag skulle verkligen vilja bli en sådan där som ”skissar på allt jag ser och kan sitta i timmar”, men jag behöver oftast ett uppdrag för att sätta mig och rita eller måla. Jag måste försöka lära mig att lura hjärnan så att jag tror att jag gör ritandet åt någon annan. Hehe.

I övrigt sitter jag och är putt över att min ena häl har överbelastats och att jag således inte bör jogga eller träna. Det skulle tydligen ”gå över på en vecka ifall man tog det lugnt”, men det hjälper ju inte min träningstisdag som innebär step och core med Vickan och Sofia.

Äh. ”Vad är väl ett pass på Korpen….” 

Teckning_1

Teckning_2

Teckning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)