10 Nov

TAJMAD BOKLEVERANS

Tvätten är tvättad, lägenheten är städad och skoluppgifterna inskickade. Nu tar jag helg! Lagom till när jag är klar så faller min bokbeställning genom brevinkastet – tajmat! Trots att jag inte har hunnit läsa böckerna än av naturliga skäl så kan jag nästan rekommendera alla här på stört, det här, det här verkar vara riktiga högoddsare! Jag kan knappt välja vilken jag ska börja med, alla verkar vara fantastiska!

Jag tror banne mig att jag börjar med Niceville av Kathryn Stockett. Jag har en svaghet för böcker som handlar om mörkhyade, diskriminerade kvinnors kamp i amerikanska Södern på 60-talet. Och tänka sig – det är precis vad den här boken handlar om!

Lämna en kommentar:

  • Läslusen skriver:

    JAAA! Du har valt fyra jättebra böcker att läsa. Bäst av dessa är Niceville, tätt följd av Sarahs nyckel. Båda kan du dessutom se som film, efter att du har läst boken… Men en liten fråga: varför köpa böcker när du kan låna dom på närmsta bibliotek?

    • Emma skriver:

      Åh, det låter bra! Jag köper dem helt enkelt för att jag vill ha dom! 🙂 Jag vill kunna läsa dem igen, jag vill kunna låna ut till andra och jag vill så småningom ha en stor bokhylla i ett framtida hus fyllt med böcker som jag tycker om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)