5 Aug

TACKSAMT MOTIV

Det blev en suverän dag igår! Pappa hämtade upp mig och så for jag hem och spenderade dagen med familjen och lilltjejen. Vi gick på promenad upp till mormor och morfar och blev bjudna på lunch och sedan kom Lina förbi på kvällen och umgicks! Mysigt!

Kameran var såklart med och som ni förstår blev det en hel del fotande på unga fröken! Hon är nämligen ett tacksamt motiv.

I veckan har jag och Jakob i stort sett gått om varandra hela tiden. Vi har inte hunnit träffats ordentligt alls! Så igårkväll när vi kom på att vi båda var lediga idag (det säger en del om vår kommunikation i veckan) så bestämde vi att vi skulle gå en sväng på stan idag. Mysigt! Nu ska jag gå och pussa på honom så han vaknar någon gång. Vi kan ju inte låta en hel ledig dag gå till spillo!

Lämna en kommentar:

  • Helen skriver:

    hahaha ja nog är hon tacksam att ta kort på. Såg det när jag var där sist, så fort kameran kom fram strålade hon som solen.. Riktig fotomodell ; )..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)