28 Aug

TACK-FÖR-DEN-HÄR-SOMMAREN-KVÄLL

Jag tycker om när det är morgon. Speciellt söndagsmornar, det är mysiga mornar. Då är jag ofta vaken själv innan Jakob går upp. Tar på mig morgonrocken, sätter på radion, gör en te-kopp. På söndagsmornar lever jag den morgonen jag skulle vilja ha alla mornar. Det är då jag kan ta ett bad eller kanske sitta och läsa på balkongen. Sen, när jag förhoppningsvis har familj och barnen har blivit lite större så att de faktiskt sover på mornarna, då tror jag att det kommer vara min absoluta favoritstund. Sitta ensam vid köksbordet medan familjen sover i huset. Lockande tanke!

Igår var det kräftskiva! Trots att magen tyvärr rymde betydligt mindre mat än vanligt på grund av veckans magsjuka så fylldes den med ytterst god mat. Egentligen är jag inte så förtjust i själva kräftorna, men allt det andra, västerbottenspaj, laxpaj, skagenröra, sallad, ja – allt det andra är väldigt trivsamt! Efter måltiden åkte vi iväg till bastuflotten i Blåsmark och bastade, badade, wakeboardade och körde vattenskoter. Jag såg det som en tack-för-den-här-sommaren-kväll! En mycket lyckad sådan!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)