3 Jun

Superlativens helg

Sicken härlig helg vi har haft! I fredags for vi iväg på sommarens första båttur och det var magiskt varmt, det gick utan problem att sitta ute på en ö tills midnatt. Underbart!

I lördags gjorde vi pizzor på pizzasten tillsammans med Johanna och Fredde! Fantastiskt trevligt! Ja, Elis var ju såklart också med och märkligt nog var han som jag fotade under kvällen..? Hehe. Det går ju inte att låta bli när han är bara blir sötare för varje gång man ser honom!

Helgen avslutades med födelsedagsfirande hos Jakobs familj eftersom hans käre far fyller år och på kvällen var det fotboll och det traditionsenliga kvällsfikat hos mor och far. Den stora vinsten gjorde att vi slog på stort och gjorde varma mackor vid grillplatsen, väldans mysigt!

Ja ni hör ju, det här är superlativens helg. Och jag har en känsla av att veckan kommer att gå i samma anda. Det är ju nämligen… tamtamtadaaa – studentveckan! Det är avslutningar, min examen, balen, lillebror Viktors, hans flickvän Saritas och Jakobs systrars studentfirande och ja, det kan bara bli bra. Hujedamej så fint man har det just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)