29 Jun

Stugrummet

Varje år sedan vi gjorde sovrumslängan på stugan så har vi fått uppdatera vårt stugrum, det blir ju lätt så när familjen utökas. I år var vi dock tvungna att ta ett större grepp, eftersom vi nu var sugna på att få mer fasta sängplatser åt barnen. Det är ju inte precis som att deras närvaro är tillfällig.

Rummet är knappa tio kvadratmeter så vi tog bort bokhyllan som stod längs hela väggen, och tänkte att vi behövde en våningssäng. Tittade på något från Ikea, men problemet är ju att Signe inte går att lägga i en vanlig säng. Så, Jakob byggde en egen våningssäng med höga spjälor på den undre sängen. Det är så roligt fortfarande att Jakob ”bygger ihop någonting”, jag har inte vant mig. Han har väl aldrig varit ohändig, men det var ju ändå en trumpetspelande estet jag blev ihop med. Nyckeln? Han är otrolig på att kolla YouTube. Hehe jamen det är sant, det man inte kan lära sig där…! Synd bara att man själv utrustats med ett väldigt dåligt YouTube-tålamod.

Vi gjorde i alla fall även en sänggavel till vår säng i samma stil, och jag tycker det blev riktigt mysigt! Vi har inte hunnit få upp så mycket på väggarna, men det är en början i alla fall.

Över dörren satte vi en lång hylla där vi ställde alla pocketböcker som stod i bokhyllan. Vi behöver inte fler böcker hemma, om vi säger så.

Och här hänger också min älskade Sandlund Hossein-väska som jag fick i present av Jakob, har jag visat den? Underbar som arbetsväska. Sedan min lilla Blankens-väska som är perfekt till vardags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)