14 Aug

STRANDHÄNG OCH BONUSVECKA

Hem, ljuva hem! Jag har nu återkommit ifrån västkusten och är nöjd och glad över ett fantastiskt fint läger! Riktigt lyxläger med så få konfirmander, helt plötsligt har man faktiskt hunnit prata med alla..

Jag hoppade direkt på semesterhänget som nu ligger framför mig och dagen har spenderats på stranden – min första stranddag blev den 14 augusti?! Nu är det bara att tacksamt ta emot sommardagarna som bjuds. Jag tror att jag lyckades undvika att bränna mig, men det skulle väl vara för bra för att vara sant. En dag med fyra tjejfavoriter, mamma, Cecilia, Lina och Hanna och sen INTE bränna sig? Nope, jag känner redan att det börjar ömma.

För övrigt tappade jag helt tidsuppfattningen när de andra i förbifarten nämnde att det var tre veckor kvar tills skolan började om. Tre?? Jag vet inte hur jag har räknat men trots att jag åtskilliga gånger tittat i kalendern för att veta när skolan började om så var jag helt säker på att det bara var två veckor kvar! Ve och fasa! Istället för att bli glad direkt kände jag genast att min inför-skolstarten-planering gick åt skogen. Nu blir det att omfördela och omstrukturera alla mina små listor.. Hehe. Men värre kan man ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)