23 Apr

Stor kärlek till liten människa

Ikväll ska jag förhoppningsvis få träffa lillan en liten stund. Lilla lillan som jag träffade nästan varje dag när hon var liten. Nu får man passa på som bara den varannan vecka när hon är hos mor och far. Och som jag trivs i hennes sällskap!

Denna roliga, charmiga lilla människa som är så älskad. ”Ska vi leka taagen?” säger hon glatt med korta mellanrum, samtidigt som hon betonar a:et med sin ljusa stämma. Och sedan springer vi. Och skrattar. Och springer lite till. Och varje gång hennes lilla hand ”hinner ikapp” en och smäller en på låret medan hon vrålar ”tagen!”, alla de gångerna hinner man lugnt och stilla nudda hennes mjuka axel med ett ”tagen!” tillbaka om man vill, innan hon snurrar runt för att springa iväg. Och vi skrattar igen. Hon, för att hon är så nära att komma undan. Jag, för att hon är det sötaste som finns.

Senast jag träffade henne blev hon så exalterad över min ankomst att hon vände i hallen och sprang och gav mamma världens bamsekram samtidigt som hon skrek ”Emma är häär!” Tänk. Det är hon som ropar, men egentligen är det jag som vill ropa: ”Äntligen! Cecilia är här!”

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)