12 Nov

Stockholm, mormor och en redig migrän

Hjälp, hej, nu är jag här, så länge sedan jag skrev, hej. 

Den senaste veckan försvann i en väldigt trevlig Uppsala-Stockholmvecka och bloggen glömdes bort lite. Jag och Jakob tog nämligen vårt pick och pack och drog ner mot hufvudstaden i tisdags. Jag åkte vidare till Uppsala där jag skulle vara med jobbet ett par dagar, Jakob jobbade i Stockholm – och sedan sammanstrålade vi på torsdag eftermiddag för en helg i Stockholm!

Åh så bra vi har haft det, och åh så glad jag är över att våra kära vänner hade avsatt så mycket tid till att träffa oss! Vi har varit på Big brother live (Hannah jobbar med det och fixade in hela gänget på VIP-platserna, hehe), vi har ätit på supermysig fransk restaurang, vi har haft pizza- och spelkväll hos Lina och Nicke, vi har varit i Uppsala på en fantastisk gospelkonsert, jag och Lina har varit på Skansen tillsammans med Jakob som såg det som sin uppgift att skapa fotografiserien ”Emma och Lina på Skansen”…., vi har sett Interstellar på bio samt varit på caféer. Jättebra helg om ni frågar mig!

Jag tog exakt sju mobilbilder den här helgen. Det var dessa:

Sedan att det efter en kort söndagsnatt och ett långt träningspass på måndagsmorgonen kom ett rejält migränanfall som ett brev på posten, det var mindre kul. Angående träningspassen så är vi några på jobbet som är med i en åtta veckor lång träningsutmaning där vår grupp tränar med en personlig tränare och alltså – hjälp så svinigt jobbigt det är. Jag inser ju att jag har fuskat mig igenom all form av träning i 24 år, och att detta alltså är The Real Deal. Och vilken otroooolig sucker jag är för all form av beröm från denna personliga tränare. Jag vill bara att hon ska smattra på med hur bra jag är, och helst vill jag också höra att jag är mycket starkare än alla andra och att jag är den bästa elev hon någonsin har haft. Eller ja, åtminstone att jag gör bra benböj. Djupa benböj. Som ger mig en sjuuuuuk träningsvärk. Okej. Det var det med träningen. *rör på högerbenet och grimaserar när högra skinkmuskeln skriker i panik*

I övrigt har jag faktiskt hunnit med en hel del på projekt Barbiehus – och det är så grymt kul! I måndags hängde jag till exempel hemma hos mormor Anita och vi sydde allt möjligt till huset. Gardiner, lakan, sofföverdrag och så vidare. De där stunderna när vi två har suttit uppe i syrummet är verkligen stunder jag kommer att komma ihåg för alltid. Bästa mormor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)