16 Dec

Sparktåg och julkort

Vi har varit på turné! Eller ja, turné kanske är fel ord, vi har haft framträdande med julkören både fredag och lördag. I Svensbyn och Blåsmark.. Hehe. Okej då, jag tar tillbaka turné.

Jag, mor och Cecilia sparkade på samma spark idag och jag fick världens flashback till när man gjorde långa sparktåg hem från skolan och åkte nedför den långa backen. Vingligt, farligt och alldeles underbart! Undrar om barn gör så idag också? Alla barn kanske är på fritids idag och blir hämtade. Tråkig tanke. Jag minns en gång när jag och Ida gick hem i riktigt snöstorm och en kvinna från byn stannade med bilen och frågade om vi ville ha skjuts. Det ni, det är nästan lite Bullerbyn, bara med den lilla detaljen att de fick åka häst och vagn. Orättvist.

Förresten, jag vet inte var jag fick energin ifrån men plötsligt började jag med julkortstillverkningen för några dagar sedan! Och tänka sig, det blev julkort i år också! En något förenklad variant men dock. Som sagt – det ska vara kul att julfixa!

20121216-131111.jpg

20121216-131119.jpg

20121216-131126.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)