26 Mar

Söndagsbrunch

Har ni en bra helg? Jag har en liten märklig helg med något av en tomhetskänsla efter träningsutmaningens avslut (och i ren abstinens har det blivit en hel del socker också), vilket har gjort att jag känner mig nästan lite låg? Och trött. Och så spontan tandvärk igår på det också. Men så får det vara ibland.

Trots detta har vi haft en väldigt trevlig ledig helg med klassisk tacofredag, lördag med våffelbrunch med tjejerna, vårens första fotbollsmatch, grill hos föräldrarna och lugn hemmakväll där vi turades om att spela Zelda (…..Jakob har köpt det nya Nintendo switch och av någon anledning har vi två, som inte spelat ett tv-spel på massor med år, plötsligt – säkert det också i ren abstinens – nu plötsligt blivit väldigt intresserade av just detta) och idag ska på vi brunch på statt! Den lyxen. Sedan efter den lyxen ska vi ha en nyttosöndag med städning, återvinning, biltvätt, veckohandling, räkningsbetalning, och lite bakning inför tisdagen. För vi vet ju alla vad som händer då. He. He. He.

Det blir dock ett kalas i något mindre skala än Ediths, vilket väl är det enda rimliga.

Nä, nu ska vi göra oss i ordning. Ha en fin söndag!

Tjejbrunch april 2015_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)