14 Jul

Sommarlov

Jag är så glad över den här sommaren, att den blev varm så tidigt eftersom jag var lite orolig för att det bara skulle vara kallt och regnigt fram till bebisfödsel och att värmen skulle komma lagom till det att man var lite mer begränsad att hitta på saker. Ville att Edith skulle hinna få lite sommarlovskänsla ändå.

Så det blev! Och jag måste säga att vi verkligen har tagit vara på varenda dag sedan Jakob gick på semester, riktigt gediget sommarlovsprogram. Vi åker till stränder och badar, hänger med vänner, åker båt, mår gott. Skulle bebisen komma nu så känns det nästan som vi redan har hunnit uppleva alla sommaraktiviteter som vi brukar hinna med på de få soliga dagarna som är en sämre sommar. Lyxigt!

Jag och Jakob har till och med hunnit få vara på dejtnight där vi åt trerätters på Tages och bara njöt av att få sitta i lugn och ro och hinna prata om det som komma skall. Magiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)