24 Feb

Soliga lördagsbruncher

Alltså det finns få helgevents jag ser fram emot så mycket som när man är bjuden på lördagsbrunch hos goda vänner. Så väldans trevligt, gillar verkligen att göra något sådär från förmiddagen också, då när man är pigg, det är ljust ute och sedan känns dagen lång. Sedan gillar jag ju väldigt mycket brunch som mat. Som ni ju vet….

Vi har inte träffat Johanna och Nils på superlänge (typ sedan i somras när lilla Ingrid bara var ett par veckor) och sedan dess har de hunnit göra en utbyggnad och flytta in till sitt myshus ute vid vattnet, så ni kan ju gissa att vi hade en del att prata om. Timmarna bara flög iväg och vi (jag) mumsade brunch ungefär hela tiden. Och alltså, den här tiden på året när solen skiner och det är alldeles krispigt ute är verkligen en favoritårstid.

Livet känns härligt nu helt enkelt! Torsdagens rotfyllning gick bra (hade sån otrolig ångest innan men det var nog den mest positiva tandläkarupplevelse jag haft hittills, haha), jag har fått låna alla gamla Anne på Grönkulla-avsnitt av Johanna, till veckan blir det avslut på gamla jobbet som ju i för sig är lite nostalgiskt men gillar ändå tanken på att ”städa upp” och lämna allt i exemplarisk ordning efter mig, har inbokat lite skönhetsfix med frissabesök (gäller att hitta alla anledningar man kan) och sedan efterlängtade jobbstarten på torsdag. Gott så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)