2 Mar

Snapshots från senast

Något som är glädjande med att ljuset återvänder är ju peppen för att fota. Få vad tråkigt att hela foto-vänliga december glider förbi i mörker varje år, och min kamera pallar inte mörka tider.

Nåja, jag kämpar på med mobilen när det krisar och tänkte att jag skulle visa några snapshots från senast, bara så att ni känner att ni hänger med lite i livet – okej? Vill inte lämna er i ovisshet.

Vi har roat oss med syskonbarnshäng efter några veckor isär:

Älskade Herman…

…och gullebarnet Louie.

Vi har varit ute! Samlat vänner, eld och pulkor i härliga högar. Vårvinter är det bästa!

Vi har fått slappa hela helgen typ, för att barnen har fått underhållning av sina mor- och farföräldrar. Igår låg jag slumrandes på soffan hos svärföräldrarna ett par timmar, med skidor på tvn i bakgrunden och med små pauser för god lunchservering och mandelkaka med kristyr. Svårt liv. Och i lördags gjorde jag ungefär samma fast hemmavid, medan Edith fick följa mormor och morfar på diverse äventyr såsom PMU. Där fick hon också välja en klänning, så den här bilden skickades från mormor:

Cool tjej som ska börja hålla yoga-klasser i en stad nära dig. 

Vi har också ätit oss genom världen. Tror det var all brunsås och korv under jul och januari som gjorde att längtan efter några andra smaker blev stor. Vi bjöd vänner på indisk kikärtsgryta (verkligen jättegott!) med koriandersås och naanbröd (vi tog det istället för friterad tortilla), Jakob gjorde koreansk taco en lördag (alltså vilken smakexplosion av smaker man inte ens vet hur man ska beskriva) och igår samlades vi med vänner på eftermiddagen och gjorde egen sushi för första gången. Tror det blev 120 bitar på sex vuxna, haha. Gott! Och roligt! Bjuder på ett par kulinariska mobilbilder, nästan som tagna ur en receptbok:

Haha sorgligare matbilder får man leta efter. Men okej, typ så. Och nu är vi i mars och det känns lite som att ”vi klarade det” och att bästa tiden är nu, när vi marscherar mot vår, kalas och ljusare tider. Tack livet för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)