30 Mar

Snap shots

Jag. är. så. trött. Det blev alldeles för sent igår av flera anledningar, men framför allt på grund av detta Zelda-spelande. Jag klarar inte av sådant där!? Jag inser ju om och om igen att jag har en beroende-gen i mig som ibland visar sitt fula ansikte. Det är en av anledningarna till att jag i princip aldrig dricker alkohol heller, jag vet ju att jag skulle bli fast. Samma med detta spelande, jag har liksom undvikit de flesta populära mobilspelen men de få jag har spelat blir jag ju helt uppslukad av. The Sims på datorn och Hay Day på mobilen. Hahah vilken spelhistorik va? Något att skryta med, minst sagt.

Hur som helst, jag tänker ändå att jag snart kommer bli less. Hoppas jag. Och jag ska ha en detox nu i minst två dagar. Jag kunde ju inte somna för att det flimrade så hemskt i huvudet med plingljud och monsterdödande.

Men åter till det viktiga. Födelsedagen. (Hand upp ni som är less på mina kalasinlägg – jag förstår er, börjar ju till och med få slut rubriker…) Den blev så trevlig så! Och jättetrevligt med kalas på kvällen, där jag fick hänga med favoriter. Jag fotade exakt noll med kameran men tog några få och noggrant utvalda snap shots med mobilen under dagen som jag tänkte vara snäll och bjussa på. Håll till godo.

//En mycket suddig morgonbild med gäspande barn och glada föräldrar. Såklart blev det frukost på sängen!


//Nyfriserad! Nyklippt och med lite ljusare slingor och en kall nyansering.


//Fikabordet! Några personliga favoriter med pensionärskaka, dumlekakor (otroligt enkla att göra och jättegoda!), daimsnittar, farmor Dahlbäcks gifflar och morotskaka.


//Barnhörnan! Är fortfarande förundrad över alla barn som plötsligt hör till ens närmaste krets, vilket gäng!


Fin torsdag på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)