26 Sep

SKRYT OCH BLOMSTERDRÖMMAR

Vet ni? Idag är jag så fantastiskt duktig! Vilken självdisciplin! Fotograferar, redigerar, skriver, researchar, skriver lite mer. Listan med pluggsaker betas av i en beundransvärd fart och jag är verkligt nöjd över mig själv. Tänk om man var såhär duktig alla dagar, så enkelt allt skulle vara då! Sådär, då var skrytet klart.

När jag någon enstaka gång tar en paus och gluttar upp från dataskärmen och papprena så tittar jag på min fina orkidé som införskaffades i helgen. Den är verklig fin.

Gode Gud, hjälp mig, nej, jag skojar bara. Den här gången får jag nog klara av blomskötseln själv. Jag har läst på allt vad jag bara kan och den här blomman ska ju kunna leva i år med rätt skötsel.

Ja ni, år lär det ju inte bli. Men kanske till jul?

( För övrigt är den förra böne-blomman död. Det är inte bara mitt fel, den lever tydligen inte så länge. Har jag hört… )

Lämna en kommentar:

  • Lina skriver:

    Jag har, trots min brist på gröna fingrar, lyckats hålla mina IKEA-orkidéer vid liv riktigt länge! Vattnar när jag kommer ihåg (alltså inte så väldigt ofta/regelbundet), och ändå har de blommat så fint. Ända fram till i somras. Tror du att jag kom ihåg att be Nicke vattna dem när jag var i Piteå? Nej. Och då föll också blommorna av. Men de lever, och jag gissar att de kommer börja blomma snart igen!
    Lycka till, det här klarar du!

  • lEmmal skriver:

    Då du vattnar den, håll den under rinnande vatten och låt rinna av. Gör detta en gång i veckan/varannan vecka så ska du se att de håller sig, i fint skick dessutom 😉
    I vår familj är det Christoffer som har gröna fingrar, men har lyckats hålla dem vid liv ändå 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)