13 Jun

SKÖTNING OCH EN FÖRLORAD SÖMN

Idag har det varit heldag med lillan! Jag hamnade på skötning, vilket jag gladeligen tog mig an. Vi gick upp till mormor och morfar och fick fika och banan!

Drack en hel del saft gjorde vi också. Till och med Cecilia fick smaka!

Sedan vattnade vi blommor. Och som vi (Cecilia) vattnade. Hon ville fortsätta i all evighet, tills alla blommor fått mer än nog.

Däremot har jag sovit som en kratta i natt eftersom min borttagna tand har spökat och gjort ont. Jag brukar sova mig igenom förkylningar, ilningar, skärsår och migrän, men nej, en borttagen tand kunde jag tydligen inte sova mig igenom. Jag har till och med varit uppe och vandrat i lägenheten vilket jag aldrig, och jag menar aldrig, gör. Jag kan inte komma på att jag någonsin varit uppe och vandrat mitt i natten under de två åren vi har bott här. Och i natt var jag uppe fyra gånger! Fyra! Jag är i chock.

Och när jag inte får sova så märker jag att jag blir aningen surare än vanligt. Lägg på en ond mun så är jag betydligt surare än vanligt. Men jag och Jakob konstaterade att vi båda i allmänhet var lite sura idag och efter den bekännelsen kunde vi fortsätta leva i frid! Skönt!

Nu ska jag ta en stor Ipren och lägga mig i sängen. Och gode Gud, låt mig sova i natt! Annars kommer jag vara en Emmazilla imorgon. Det är ett som är säkert. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)