6 Aug

Shopaholic

Det är aldrig så nära till nätshoppingen som under lugna stunder på stugan, hehe. Jag vet inte, det är något med höstens nystartskänsla som gör att jag blir så väldans sugen på att shoppa typ allt. Det är så vilsamt att fönstershoppa via telefonen också, oftast lägger jag bara sakerna i varukorgen men handlar inte, utan ”ska fundera”. Mycket effektivt ur spara-pengar-synpunkt.

Låt mig lista några av alla de materiella tingest som jag går och funderar på att införskaffa:

  • Skönhetsprodukter, alltså typ schampo, balsam, hårinpackning. Detta har jag redan köpt, men då är jag ju sådan att jag sparar dessa till hösten börjar. Så måste väl ändå någon mer göra? Halva nöjet är ju liksom att kicka igång med användandet av nyinköpen samtidigt, jag vill ju inte börja tafsa på hårinpackningen redan nu.
  • Kläder till Edith. Hjälp, jag skulle kunna byta ut hela hennes garderob. Inför sommaren köpte jag inte så mycket nytt så nu börjar mycket vara urvuxet och sedan ger ju förskolestarten en anledning att fylla på med ”nytt och slitstarkt”. Det är det jag intalar mig själv i alla fall.
  • Kläder till mig. Gärna också nya skor. Är som ett barn inför examensdagen typ, vill gärna ha några nya outfits inför jobbstart och höstens intåg.
  • Inredning. Blir väldigt sugen på att uppdatera med höstigare färger (kanske för att det är första hösten i huset också), så jag spanar mycket på nya kuddfodral, kökshanddukar, brickor, krukor osv.

Ja, sedan blir jag ju hemskt sugen på att göra klart exakt hela huset men där måste jag hejda mig. Det här ovanstående tänker jag shoppa i smyg. Något av det i alla fall.

På tal om kläder till Edith så har jag hunnit göra en liten beställning (tro det eller ej), och det är ett märke som hon har hunnit ha i ett par olika storlekar sedan hon var liten. Märket heter By Heritage och tidigare har hon fått kläderna, men nu kunde jag inte låta bli att beställa lite själv. Otroligt mjuka, fina kläder gjorda i ekologisk bomull.

Sedan gillar jag de mjuka nyanserna och att det är samma färger så att det går att matcha ihop lätt. Nu gick jag tillexempel all in på ljungfärgen. Älskar också att kläderna kommer fint inpackade.

Och för alla er som undrar – ja, denna beställning är sponsrad. Av Ediths farmor. Hehe.

By heritageBy heritage_1 By heritage_2 By heritage_3 By heritage_4 By heritage_5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)